A DRÓNNAL VÉGEZETT PERMETEZÉS, SZÁMOS ELŐNNYEL BÍR, A HAGYOMÁNYOS TRAKTOROS PERMETEZÉSSEL SZEMBEN:

 1. Magasabb hatékonyság:
  A drónok sokkal gyorsabbak, pontosabbak, és hatékonyabbak a permetezési munkákban, mint a hagyományos traktoros vagy kézi permetezés. A drónok alkalmazása különösen előnyös nagyobb területek kezelésénél.
 2. Alacsonyabb költségek:
  A drónok alkalmazása költséghatékonyabb, mint a hagyományos traktoros permetezés, amely magasabb munkaerő- és üzemanyag-költségeket von maga után, ezzel is terhelve a környezetett.
 3. Nagyobb pontosság: A drónok pontosabbak és tisztábbak, ami segítheti a használt vegyszerek mennyiségének csökkentését, ennek révén pedig csökken a környezetre gyakorolt hatás is. Nem elhanyagolható vizgazdálkodás szempontjából a 95%-al kevesebb vizszükséglet.
 4. Könnyű és gyors hozzáférés: A drónokkal könnyedén és gyorsan lehet hozzáférni nehéz megközelíthető területeken, mint a hegyvidéki vagy erdős területeken, amelyek hagyományos módszerrel sokkal nehezebben kezelhetőek.
 5. Kisebb kockázat: A drónos permetezés biztonságosabb lehet a nehéz terepen zajló tevékenység során, hiszen a drónok nem terhelik a talajt. Nincs taposássi kár.
 6. Terméseredmény:
  A drónos permetezés nagyobb termésbővülést eredményezhet azzal, hogy adott esetben csökkenti a hibásan permetezett területek arányát, és biztosítja a vegyszerek egyenletes elosztását.
Scroll to Top