A III. Drone Day Kiállítás: Innovációk a Drón Mester csapatával

Szeretettel köszöntelek, drónok szerelmese! Végre itt a nyár, és vele együtt érkezik a várva várt III. Drone Day Kiállítás is. A rendezvény helyszíne ezúttal Szolnok lesz, és örömmel jelentem, hogy mi, a Drón Mester csapat, büszkén állítjuk ki legújabb vívmányainkat ezen a lenyűgöző eseményen. Tarts velünk ezen az izgalmas utazáson, és fedezd fel az agrárdrónok és ipari hőkamerák világát!

Az idei kiállítást a Szolnokon található RepTár biztosítja otthonául szombaton, Augusztus 5-én. Mindez lehetővé teszi, hogy a látogatók felfedezzék a különféle drónokat, valamint a drónokkal kapcsolatos legújabb technológiákat és innovációkat. Természetesen mi, a Drón Mester csapat, meghatározó jelenléttel leszünk ott, hogy bemutassuk legújabb készülékeinket.

dron szolgáltatások
dron szolgaltatas

Az agrárdrónok egy olyan területet képviselnek, amely egyre inkább ellensúlyozza az agráriumban tapasztalható hagyományos munkaerőhiányt. Ezek a csodálatos repülőgépek képesek felmérni a földeket, növényeket permetezni vagy akár tápanyagokat fecskendezni. A legújabb modelljeink kifejezetten erre a célra lettek kifejlesztve, és alkalmazkodtak a mezőgazdasági igényekhez. A látogatók személyesen is megtapasztalhatják, hogyan képesek ezek a drónok hatékonyan, precízen és gyorsan munkálkodni a földeken.

dron szolgáltatás

A másik büszkeségünk, amelyet kiállítunk, az ipari hőkamerás drónok világát tárja fel.  A hőtérképezés során a napelem panelek működés közbeni vizsgálata történik, amely során drónunk kimutatja az esetleges panel meghibásodást, szennyeződést. A magáningatlanokon található napelemek állapotát is felmérjük, ezen felül házak, épületek hőveszteségének a feltérképezésében is a rendelkezésedre állunk.

Scroll to Top